Mijn reis naar duurzaamheid
Na het afronden mijn opleiding Nederlandse taal en cultuur aan de Universiteit van Utrecht reisde ik van eco-project naar eco-project, uit nieuwsgierigheid naar een meer bewuste en duurzame manier van leven. Daarnaast volgde ik een opleiding tot Hatha yoga docente en deed zo kennis op over bewustzijn, meditatie en mindfulness.

Ik begon mijn reis naar een groener en bewuster leven te delen via mijn persoonlijke blog en ontdekte dat ik mensen inspireerde door mijn twee grootste passies te combineren: mijn liefde voor duurzaamheid en mijn liefde voor schrijven.

Teksten uit een groene pen
Sindsdien ben ik werkzaam als tekstschrijver binnen de duurzame niche. Ik werk nauw samen met bedrijven die zich op hun eigen manier inzetten voor een duurzame en vernieuwende bedrijfsvoering. Ik ben betrokken bij verschillende bedrijven: van start-ups met groene ambities, webshops met milieuvriendelijke producten en sociale ondernemingen zonder winstoogmerk tot grote(re) bedrijven die hun eerste stappen zetten naar een betere wereld. Bekijk hier het overzicht met eerdere samenwerkingen.

Wat mij inspireert zijn ondernemers die verantwoordelijkheid dragen voor hun impact op mens, dier en milieu. Ondernemers die ondernemen met de juiste motivatie. Ik geloof dat duurzaam, ethisch en milieuvriendelijk ondernemen de toekomst is en verwoord graag jouw verhaal, met de passie en creativiteit die ons groene ondernemers drijft.

Jouw groene missie
Wat is het verhaal achter jouw dienst of product? Wat is jouw groene missie? Waarom heb jij gekozen voor duurzaam ondernemen? Vertel mij waar je ogen van gaan stralen en ik vertaal je passie naar een nieuwsbrief, persbericht, webtekst of social media bericht. Bekijk deze pagina om te zien welke producten ik kan leveren of neem vrijblijvend contact op via iris@iridescentcopywriting.nl voor meer informatie.

Klik hier om mijn CV te bekijken